Как да залепим стикер!

Почистете мястото , където ще лепите стикера.

Отлепете прозрачното фолио, така че да остане стикера върху него.

Притиснете равномерно навсякъде стикера с пластмасова шпатулка или дебитна карта. Може и само с ръка, но не е препоръчително.

След като сте притиснали добре стикера, започнете внимателно да отлепяте прозрачното фолио до пълното му отстраняване. Ако стикера остава по прозрачното фолио, залепете отново и притиснете пак.

Теодор Славов Мениджър

Анна Баракова Връзка с клиентите

Андрей Иванов Съпорт

ЗА НАС

Основана през 2011 година, днес фирмата е водеща сред доставчиците на стикери за автомобили на българския пазар.

Фирмата разполага с главен офис в град София, в който работят служители с дългогодишен опит и професионална квалификация, осигуряващи перфектно обслужване на нашите клиенти.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък от 9:00 до 17:30
Събота и неделя поръчки не се обработват!
Поръчки направени през почивните дни се изпращат в първия работен ден!

Телефон:

Имейл:

severenpolios@gmail.com

Viber поръчки:

Работа при нас!

Ако сте заинтересовани да правите дизайн на стикери или сте фрилансър или просто искате да изкарате допълнително пари, пишете ни на e-mail-а и ние ще се свържем с вас!

Какво предлагаме на нашите клиенти!

Предлагаме и изработване на стикери по ваш дизайн и идея. Просто позвънете на един от телефоните или ни пишете на e-mail  адреса и ние ще се свържем с вас за уточнение на детайлите.

Стикерите са изрязани от висококачествено фолио Avery. Производителите на фолиото дават до 5 години гаранция. Стикерите се изрязват по контур и нямат фон

Разполагаме с машинен парк и добре обучен и мотивиран персонал, което ни помага да изпращаме поръчките в изключително кратки срокове. Обикновенно поръчките се изпращат още същия ден!

Предлагаме помощ по телефона за всеки ваш въпрос или неаяснота.

Понеделник – Петък от 09:00-17:30 ч.

Събота и неделя почивни дни

Стремим се да изпълняваме всяка поръчка бързо и в срок без да правим компромис с качеството. Над 2000 човека вече ни се довериха!